Summer-Place3

Summer Place

Summer Place promite să fie refugiul din inima junglei urbane pentru cei care își doresc să interacționeze într-un cadru relaxat și să eperimenteze un nou concept de conectare, fie că este vorba despre business sau întâlniri cu prietenii.

Pe timp de zi, feriti de canicula torida a verii, rasfatati-va cu familia si prietenii la un coctail in jurul piscinelor racoroase sau delectati-va cu un pranz sau o simpla gustare si o bere rece pe terasa bistroului sau lounge-ul de sub umbra copacilor seculari.

Odata cu lasarea serii, Summer Place si Bistro se transforma in locul ideal pentru socializare la o cina memorabila in aer liber sau in atmosfera cu iz frantuzesc a restaurantului, iar prin calendarul atragator de concerte si evenimente organizate periodic, suntem pregatiti sa satisfacem cele mai exigente gusturi.

Daca doriti sa faceti o rezervare sau sa discutati cu noi pentru organizarea unui eveniment privat, va rugam sa ne contactati la telefonul 0724 629 789 sau la adresa de mail events@clubul-diplomatic.ro.

Summer-Place1

Program Piscina

Luni: 12:00 – 20:00
 

Marti – Duminica: 8:00 – 18:00
 

Acces Piscina

Luni –Duminica: 10 lei/ora/adult;
 

* Copiii sub 14 ani: acces gratuit
 

* Clientii exclusivi pentru serviciile barurilor si bistroului au acces gratuit.
 

Nota: Taxa de intrare se calculeaza incepand cu momentul prezentarii si pana la finalul programului piscinei din ziua respectiva.