Golf

Terenul de golf al Clubului Diplomatic a fost inaugurat in 1923 si a functionat in permanenta ca un club privat. Totusi, inca de la inceput, atat membrii sai cat si clientii ocazionali, au realizat placerea si relaxarea pe care o ofera cadrul natural al Parcului Herastrau golferilor din toata lumea, motiv pentru care terenul a oferit si ofera in continuare un ambiental sportiv de exceptie vizitatorilor romani si straini inca de la prima lovitura.

Golferii si membrii altor cluburi sunt bineveniti sa viziteze terenul nostru intreaga saptamana. Daca doriti sa vedeti terenul, echipa noastra va va intampina cu bucurie si va fi fericita sa va ghideze.

Program:

Luni – Vineri: 7:00 – 22:00

Inot

Pentru cei care vor sa faca sport si sa se relaxeze, Summer Place ofera cele mai bune conditii pentru practicarea inotului in cele doua piscine existente, din care una olimpica.

Daca vreti sa invatati sau sa va perfectionati inotul, Summer Place va pune la dispozitie cursuri de inot atat pentru copii cat si pentru adulti, in cadrul unei scoli cu instructori profesionisti.

Pentru detalii sau programari, il puteti contacta pe coordonatorul scolii de inot, la telefonul 0753 976. 066.

Program:

Luni: 12:00 – 20:00

Marti – Duminica: 8:00 – 20:00

Tenis

Clubul Diplomatic dispune de 8 terenuri de tenis pe zgura, toate dotate cu iluminat de nocturna. Doua dintre cele opt terenuri dispun de acoperire pe timpul iernii, astfel incat iubitorii de tenis pot practica acest sport si in sezonul rece. Clubul Diplomatic ofera lectii de tenis cu antrenori experimentati, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

De-a lungul anilor, Clubul Diplomatic a gazduit turnee de tenis organizate de companii precum Lufthansa, Swissair, Air France, Renault, Alitalia sau de ambasade straine acreditate la Bucuresti.

Fundaţia Principesa Margareta a României se află deja la a doua ediţie a Turneului caritabil de tenis, „Tennis for People”.

Program:

Luni – Vineri: 8:00 – 24:00

Fotbal

În interiorul parcului Clubului Diplomatic, puteţi practica fotbal in cele mai bune conditii, pe doua terenuri a cate 1000 de metri patrati, ce dispun de nocturna.

Ministerul Afacerilor Externe organizează anual Cupa MAE, un eveniment sportiv de tradiţie care include competiţii sportive (tenis, fotbal, baschet, tenis de masă, badminton) între diplomaţii români şi străini.

Program:

Luni – Vineri: 8:00 – 24:00