Golf

 


 

golf

Terenul de golf al Clubului Diplomatic a fost inaugurat in 1923 si a functionat in permanenta ca un club privat. Totusi, inca de la inceput, atat membrii sai cat si clientii ocazionali, au realizat placerea si relaxarea pe care o ofera cadrul natural al Parcului Herastrau golferilor din toata lumea, motiv pentru care terenul a oferit si ofera in continuare un ambiental sportiv de exceptie vizitatorilor romani si straini inca de la prima lovitura.Golferii si membrii altor cluburi sunt bineveniti sa viziteze terenul nostru intreaga saptamana. Daca doriti sa vedeti terenul, echipa noastra va va intampina cu bucurie si va fi fericita sa va ghideze.

golf


 

Terenul de golf din incinta actualului Club Diplomatic, unul dintre cele mai selecte cluburi din Bucureşti, are o istorie lungă…

În 1923,  primarul Bucureştiului Dem I. Dobrescu, numit şi „primarul tarnacop”, cel care spunea „Am scos un oraş nou dintr-un gunoi străvechi” îi dădea colonelului Greble E. St. J. Junior, lui Alexandru Marghiloman şi altor întreprinzători cu care acesta se asociase un teren mlăştinos în partea de nord a capitalei, cu o suprafaţă de 45 de hectare. Primarul a pus două condiţii… Să se facă curăţenie acolo şi să se planteze 22.000 de copaci.

poza1


 

Galerie

 

poză 1poză 2golf primavarapoza golf2golf3golf2golf2golf1

                                                         INFORMATII SI REZERVARI LA TELEFON : 0765214559