Clubul Diplomatic este un spatiu efervescent, care incurajeaza spiritul creativ si deschis al celor care ii trec pragul.
Localizat in nordul parcului Herastrau intr-una dintre cele mai chic zone din Bucuresti pe malul lacului cu acelasi nume, Clubul Diplomatic este un refugiu urban in care oaspetilor li se ofera multiple posibilitati de recreere, de la practicarea unor sporturi ca fotbal, golf, tenis, inot pana la petrecerea unui timp placut impreuna cu prietenii sau familia in atmosfera relaxanta a Bistroului cu servire a celor mai gustoase preparate din bucataria internationala.

content-about-us-2

Pentru iubitorii de petreceri in aer liber, terasa bistroului si zona de lounge a piscinei olimpice sau pool-barurile cu delicioasele cocteil-uri pregatite de barmani profesionisti, sunt o alternativa racoroasa la caldura estivala a Bucuresti-ului.

Clubul Diplomatic va pune deasemeni la dispozitie un superb restaurant destinat exclusiv evenimentelor private sau corporate sau ambientul spectaculoasei gradini exterioare dotate cu zona de picnic.

Un cort cu o capacitate de 350 de persoane amenajat cu bun gust va asteapta sa sarbatoriti intamplarile fericite din viata dumneavoastra.

 


fitness

Pe langa activitatile sportive, Clubul Diplomatic gazduieste un calendar divers de evenimente, ce include petreceri private, cine exclusiviste cu bucatari internationali, proiectii de film, spectacole, expozitii de arta contemporana, evenimente corporate, nunti, aniversari si petreceri la piscina.

 


Istoria Clubului Diplomatic

Povestea Clubului Diplomatic a inceput pe 7 martie 1922, la initiativa colonelului Greble E. St. Junior si a lui Alexandru Marghiloman. Cei doi au pus bazele clubului de sport Baneasa Country Club, fondat in acelasi an de 143 de personalitati importante ale vremii, precum Printul Ghica, Principele Barbu Stirbey, Barbu Catargiu sau Negroponte. Baneasa Country Club a gazduit primul teren de golf din Romania, iar Bucurestiul a devenit una dintre putinele capitale ale lumii ce detinea un astfel de teren. Clubul, numit Clubul Diplomatic decenii mai tarziu, a fost vizitat inca de la inceput de aristocrati veniti din intreaga Europa sa se bucure de facilitati precum golf, tenis, polo, piscina si sporturi nautice.