Terenul de golf al Clubului Diplomatic a fost inaugurat în 1923 și a funcționat în permanență ca un club privat. Totuși, încă de la început, atât membrii săi cât și clienții ocazionali au realizat plăcerea și relaxarea pe care o oferă cadrul natural al Parcului Herăstrău golferilor din toată lumea, motiv pentru care terenul a oferit și oferă în continuare un ambiental sportiv de excepție vizitatorilor români și străini încă de la prima lovitură.Golferii și membrii altor cluburi sunt bineveniți să viziteze terenul nostru întreaga săptămâna. Dacă doriți să vedeți terenul, echipa noastră vă va întâmpina cu bucurie și va fi fericită să vă ghideze.

Terenul de golf din incinta actualului Club Diplomatic, unul dintre cele mai selecte cluburi din Bucureşti, are o istorie lungă…

În 1923, primarul Bucureştiului Dem I. Dobrescu, numit şi „primarul târnăcop”, cel care spunea „Am scos un oraş nou dintr-un gunoi străvechi” îi dădea colonelului Greble E. St. J. Junior, lui Alexandru Marghiloman şi altor întreprinzători cu care acesta se asociase, un teren mlăştinos în partea de nord a capitalei, cu o suprafaţă de 45 de hectare. Primarul a pus două condiţii: să se facă curăţenie acolo şi să se planteze 22.000 de copaci.

Informații și rezervări la telefon :
0734803330
David Foster

avada-cafe-logo-footer