Cu un interior absolut fascinant, Ballroom-ul Ambasador este o locație care impresionează prin grandoare, distincție și un decor de excepție.
Având o capacitate de 220 de persoane sitting (locuri la masă), 400 de persoane standing (locuri în picioare), a găzduit evenimente complexe, corporate sau de business, concursuri internaționale de modă, festivități de premiere, dar și nunți și botezuri de o amploare deosebită.
Imaginați-vă că vă puteți bucura de locația de lux a Clubului Diplomatic București pentru un eveniment corporate sau o lansare de produs. Aceasta ar fi șansa perfectă pentru a vă inspira și uimi invitații prin cadrul elegant și serviciile impecabile pe care noi le oferim.

Pentru un eveniment de neuitat, vom lucra împreună pentru a crea un meniu personalizat într-o locație fabuloasă, infuzată cu mix-ul perfect de eleganță și glamour.
La Clubul Diplomatic București ne mândrim cu locațiile noastre și serviciile pe care le oferim. Ne dorim să conturăm cele mai bune experiențe pentru clienții noștri și oferim întotdeauna servicii complimentare, pentru care mulți dintre competitorii noștri vor cere costuri suplimentare. Spre exemplu, în spațiile noastre de funcțiuni, remodelarea sau plata unor produse suplimentare de decor nu sunt necesare, având în vedere faptul că decorul nostru standard este stylish, în trend, elegant și complet. La CDB, nimic nu vă va lipsi.

Organizatorii noștri de evenimente se pot ocupa de toți pașii premergători unui eveniment complex, salvându-vă de la contractarea unor terțe părți, totul putând fi realizat „in-house“.
Dacă sunteți interesat de o locație de excepție și servicii impecabile complete, vă rugăm să-l contactați pe directorul nostru de vânzări pentru prezentarea evenimentului și o estimare de costuri.

avada-cafe-logo-footer