Evenimente outdoor deosebite
Cerul este limita cu adevărat și alături de Clubul Diplomatic București, puteți fi sigur că tot ce ține de evenimentul dumneavoastră se va desfășura perfect.
În sezonul cald, Clubul Diplomatic București încurajează evenimentele outdoor, care profită la maxim de tot ce au împrejurimile de oferit: peisaje superbe, aer curat, o grădina îngrijită și un bar exterior, care oferă un cadru de întâlnire convenabil și relaxant.
Printre evenimentele outdoor organizate în cadrul clubului se pot enumera: conferințe, garden parties, recitaluri de pian, lansări de produse, evenimente corporate, evenimente auto și ceremonii.

Evenimente auto
La Clubul Diplomatic București, știm de ce este nevoie pentru a crea cadrul perfect pentru evenimente auto excepționale.
Avem experiența necesară pentru a atrage atenția dealerilor de lux și a canalelor media, cu o locație superbă, cu zone de prezentare versatile și un cadru superb pentru un test drive.
Mai mult de atât, echipa noastră de experți se poate adapta la orice fel de cerință care să îndeplinească nevoile dumneavoastră și se creeze o experiență unică.

Ceremonii de nuntă sau de botez în aer liber
Pentru cei care vor să păstreze cadrul elegant care caracterizează Clubul Diplomatic București, dar își doresc să iasă în evidență cu un eveniment inedit la cele mai înalte standarde, pot opta pentru ceremonii religioase în grădină, recitaluri de pian sau de vioară în grădină, dar și after-party în aer liber.
Organizatorii noștri de evenimente se vor asigura ca totul să decurgă conform planului bine elaborat, ca decorul și meniul oferit să respecte standardele de o calitate deosebită ale clubului.

avada-cafe-logo-footer