Așa cum îi sugerează și numele, Salonul Nicolae Grigorescu este un salon de evenimente care impresionează prin opere de artă clasică și o elegantă aparte, cu totul specifică.
Având o capacitate de 90 de persoane sitting (locuri la masă), 200 de persoane standing (locuri în picioare), este locația perfectă pentru evenimente cu un număr mai restrâns de invitați, găzduind până în prezent evenimente precum dejunuri și dineuri pentru înalți demnitari români și străini, petreceri de sfârșit de ani, petreceri aniversare, dar și nunți și botezuri restrânse.
Salonul Nicolae Grigorescu rămâne în topul celor mai importante locații de evenimente din București, adresând nevoile actuale ale clienților într-un spațiu de o frumusețe atemporală.

Pentru un eveniment de neuitat, vom lucra împreună pentru a crea un meniu personalizat într-o locație fabuloasă, infuzată cu mix-ul perfect de eleganță și glamour.
La Clubul Diplomatic București ne mândrim cu locațiile noastre și serviciile pe care le oferim. Ne dorim să conturăm cele mai bune experiențe pentru clienții noștri și oferim întotdeauna servicii complimentare, pentru care mulți dintre competitorii noștri vor cere costuri suplimentare. Spre exemplu, în spațiile noastre de funcțiuni, remodelarea sau plata unor produse suplimentare de decor nu sunt necesare, având în vedere faptul că decorul nostru standard este stylish, în trend, elegant și complet. La CDB, nimic nu vă va lipsi.

Organizatorii noștri de evenimente se pot ocupa de toți pașii premergători unui eveniment complex, salvându-vă de la contractarea unor terțe părți, totul putând fi realizat „in-house“.
Dacă sunteți interesat de o locație de excepție și servicii impecabile complete, vă rugăm să-l contactați pe directorul nostru de vânzări pentru prezentarea evenimentului și o estimare de costuri.

avada-cafe-logo-footer