Așa cum îi sugerează și numele, Salonul Nicolae Grigorescu este un salon de evenimente care impresionează prin opere de artă clasică și o elegantă aparte, cu totul specifică.
Având o capacitate de 90 de persoane sitting (locuri la masă), 200 de persoane standing (locuri în picioare), este locația perfectă pentru evenimente cu un număr mai restrâns de invitați, găzduind până în prezent evenimente precum dejunuri și dineuri pentru înalți demnitari români și străini, petreceri de sfârșit de ani, petreceri aniversare, dar și nunți și botezuri restrânse.
Salonul Nicolae Grigorescu rămâne în topul celor mai importante locații de evenimente din București, adresând nevoile actuale ale clienților într-un spațiu de o frumusețe atemporală.

Serviciile noastre impecabile sunt cele care ne diferențiază în industria organizării de evenimente și a ospitalității. Dedicația pentru evenimentele pe care le organizăm este evidentă în fiecare membru al staff-ului nostru, de la organizatorii noștri de evenimente la ospătari.
Abordarea noastră este una consistent amabilă și inteligentă, oferind o asistență valoroasă întâlnirilor și evenimentelor organizate.
Cei mai mulți membri ai echipei noastre lucrează în cadrul Clubului Diplomatic București de mulți ani, oferind familiaritate, dar și o continuitate naturală evenimentelor sau întâlnirilor de business recurente din locația noastră.
Managerul de conferințe al locației va fi ca un membru al echipei dumneavoastră, atent și prezent pentru orice nevoie pe care o aveți, astfel încât invitații dumneavoastră să primească atenție promptă și personalizată cerințelor.

Echipa noastră de organizare și design consideră toate aspectele unui eveniment, de la aranjamentele de masă la setările de lumini, de la îmbrăcămintea staff-ului la facilitățile băilor – toate în încercarea de a perfecționa experiența invitaților.
Puterea, dedicația și experiența echipei noastre, dar și prezența constantă la fața locului, poate acoperi toate ariile necesare organizării evenimentului dumneavoastră.

avada-cafe-logo-footer